måndag 15 augusti 2011

Way out west

Sicken lyckad festival. Riktigt riktigt fint. 
Var sånt piss-väder förra veckan, och sen i fredags morse så var himlen helt blå när man vaknade, och sen kom regnet tillbaka igår - och onekligen höjs ju festivalupplevelsen ganska mycket av att man kan sitta i gräset och dricka öl eller lägga sig på rygg och vila i solen en stund. Annars var det mest konstiga med arrangemanget att de delade ut tomma pet-flaskor utan kork som man kunde fylla på vatten i - det i sig var ju väldigt bra, men sen när man kom tillbaka dag 2 och duktigt hade tagit med sig sin tomma flaska (med snygg wow-logga på) - då fick man inte ta med den in, utan var tvungen att ta en ny inne på området. Förstod inte alls logiken i det. Sånt himla slöseri. ja ja. det var ju ett smärre problem.




Prince - Helt overkligt bra! Hade inga superförväntningar, mest att det skulle bli kul att se honom, är ju ändå något av en legend. Men tänkte att han nog skulle vara lite divig. Men sen kom han in och bara var hur gullig som helst. Så där att man kände att man ville bli hans kompis. Och efter första extranumret (galet fin Nothing compares 2U i duett med en körtjej) så tänkte man att det var det- och det var gott nog, men då fortsatte han och det blev bara bättre och bättre. Sen när de gått av scenen för andra gången så gick många i publiken, men efter en stund kom de in igen och körde typ 40 min till. AH- det var mäktigt faktiskt! Folk bara tittade på varandra och log.                          




Thåström. En av mina tonårsidoler.
Gjorde mig alldeles varm i hjärtat. 
Riktigt bra. Och publiken älskade honom.
Och han blev nog lite tagen av det.





Anna Järvinen




                                                 Säkert!






Loney dear











                         Pulp


  


     












Kanye West anlände i någon slags molnstod. Lätt (eller svår) hybris genomsyrade konserten, och förtog det hela lite. Men stundtals grymt bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar